Galaxy S20 FE
  Samsung
  Galaxy S20 FE

  Terminal disponible per a clients de Racctel+ amb més de 2 mesos d'antiguitat.

  Ho vull

  Especificacions del terminal

  Característiques
  pes
  193 g
  pantalla
  6.5 "
  color
  azul
  sistema operatiu
  android 10
  memòria interna
  128gb
  memòria ram
  6gb
  dimensions
  159.9 x 14.5 x 8.4 mm
  processador
  octa core 2.0 ghz
  bateria
  4.500 mah.
  Multimèdia
  càmera
  12+12+8 mpx
  càmera frontal
  32 mpx
  Connectivitat
  dual nanosim
  4g
  bluetooth
  compatible microsd
  empremta digital
  nfc

  Més informació del pagament a terminis a RACCtel+

  Qualsevol persona pot sol·licitar el pagament a termini d’un terminal o dispositiu?

  L’únic requisit que et demanem és que siguis ja client de RACCtel+ amb una línia mòbil i amb una antiguitat en el servei de dos mesos.

  Per què cal ser client per poder tenir un terminal a terminis en RACCtel+?

  La nostra filosofia és centrar-nos en el client. Donem serveis de telecomunicacions: Internet per fibra, mòbil, fix i televisió. Molts clients ens sol·licitaven que els oferíssim dispositius associats a aquests serveis i, com que creiem que és important escoltar-vos, tenim una petita botiga de dispositius electrònics (telèfons intel·ligents, tauletes, televisors...). Però és per respondre a les necessitats dels nostres clients.

  Cobreu interessos o algun extra per finançar els equips?

  No. Tu tries el telèfon intel·ligent o el dispositiu electrònic que més t’interessi i el pots pagar de manera completa o en 24 quotes. Veuràs que el preu és el mateix. No cobrem cap interès.

  Com funciona el finançament a RACCtel+?

  Simplement et demanem que siguis client amb almenys dos mesos d’antiguitat. Contractes el mòbil o l’equip que més t’agradi i te’n passem les quotes en la teva factura de cada mes. Res d’especial. Tot molt senzill.

  Només puc pagar a terminis o tinc l’opció de comprar en un únic pagament?

  El que tu prefereixis. La majoria dels nostres clients prefereix pagar còmodament en 24 quotes i nosaltres et donem aquesta opció sense cobrar interessos ni extres. Però si prefereixes pagar-ho tot de cop, ho pots fer. Tu decideixes. El preu, com pots comprovar, és el mateix.

  Estic pagant ja un terminal a terminis i en necessito un altre. Puc agafar-lo encara que no hagi acabat de pagar el primer?

  Naturalment. Si ja tens vist un telèfon intel·ligent que t’encanta o en necessites un de nou, pots sol·licitar-lo. A partir d’aquí, tens aquestes dues possibilitats:

  1. Continuar pagant en la teva factura mensual de RACCtel+ la quota de l’antic terminal i la quota del nou terminal.
  2. Liquidar en un únic pagament la quotes pendents de l’antic terminal i anar abonant les quotes del teu nou equip en la teva factura mensual.

  L’enviament té algun cost?

  No. Per ser client te l’enviem de franc. A més, te’l podem enviar al teu domicili habitual o a l’adreça que tu ens indiquis.