Tarifes de mòbil

Línies mòbils barates amb trucades il·limitades i moltes dades d'Internet

Itinerància RACCtel+: Connecta’t a Internet i truca des d’altres països

Informació sobre la itinerància en la teva línia mòbil de Racctel+, per saber en quins països és gratuïta i en quins té cost trucar o connectar-se a Internet.
Si contractes fibra amb Racctel+, hi pots afegir un mòbil per ben poc. Però en el teu cas potser tens permanència, o estàs content amb l’Internet del teu operador actual o només necessites una línia de mòbil. Doncs bé, a Racctel+ tenim tres tarifes mòbils barates, amb molts gigues i trucades per fer-te’n un tip. Comptem amb la xarxa mòbil amb més clients a tot Espanya, de manera que tens assegurada la millor cobertura mòbil. A més, podràs gaudir de 4G+ i navegar a tota velocitat.
Un dels avantatges que tens amb les tarifes mòbils de Racctel+ és que t’oferim trucades il·limitades a qualsevol fix o mòbil dins d’Espanya. Sense límit de destinacions ni res. No cal que dubtis entre tenir molts gigues o gaudir de trucades sense por de passar-te i haver de pagar més. Amb Racctel+ tens la seguretat de saber quant pagaràs.
Ningú millor que tu per saber quin ús fas del teu mòbil. Per això et donem a escollir entre molts i moltíssims gigues, sense que la tarifa mòbil et costi un ull de la cara. Els que no espremen tant el mòbil compten amb una tarifa amb 15 GB i trucades il·limitades per només 10 €/mes. Els que veuen molts vídeos al mòbil o gaudeixen de les xarxes socials compten amb 30 GB i trucades il·limitades per només 16 €/mes. I els que necessiten una línia mòbil amb gigues i gigues compten amb una tarifa amb 50 GB i trucades il·limitades per només 20 €/mes.
Si tenies algun dubte per fer-te amb una de les tarifes mòbils de Racctel+, te’n donem un altre avantatge: no et cobrem per l’enviament de la SIM i no tens cap mena de permanència. D’aquesta manera ens pots provar sense cap compromís, trucar i navegar tant com vulguis amb la teva línia de Racctel+ i convèncer-te de si donem o no un bon servei.
I si vols portar més línies mòbils a Racctel+, ho pots fer amb una d’aquestes ofertes que no es poden deixar escapar. Perquè ara t’oferim un 50 % de descompte en el preu de les línies addicionals que contractis. I no només durant un mes o dos. Agafa’t, perquè te les deixem a meitat de preu durant dos anys. Aprofita-ho i contracta Racctel+.