Problemes amb la connexió a Internet

• Assegura't que el cable Ethernet està connectat correctament amb un extrem al connector Ethernet del descodificador i l'altre extrem al connector Ethernet del teu mòdem de cable.
  • Comprova que uns altres dispositius de la teva xarxa local tenen connexió a Internet.
  • Desconnecta el teu mòdem de cable del corrent, espera uns segons i torna'l a connectar. Espera 5 minuts perquè es restableixi la connexió a Internet.

Si els punts anteriors són correctes i la connexió a Internet continua sense funcionar, desendolla el teu descodificador 4K del corrent. Espera uns segons, torna a endollar-lo i engega'l prement el botó superior del descodificador o la tecla del comandament a distància.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.