Què és això de les APP?

Les apps funcionen de la mateixa forma que als telèfons. Són aplicacions que et permeten:

• Veure vídeos (Youtube, Vevo, Vimeo...).
  • Veure futbol (Bein, Opensports...).
  • Sentir música (Spotify...).
  • Jugar o Gaudir de les teves fotos, música i vídeos (VLC, Plex, Kodi...).

A l'opció APPS del menú principal pots veure una selecció d'apps que hem seleccionat per a tu. Per poder utilitzar-les hi has de fer un toc o un clic i triar INSTAL·LA quan entris a la Play Store de Google.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.