Quant de temps he d'esperar perquè es dugui a terme la portabilitat?

Portabilitat Mòbil

Quan hagis rebut la targeta SIM, ens posarem en contacte amb el teu operador anterior per demanar la portabilitat de la teva línia mòbil. Aquest procés tarda 48 hores (laborables) des de la sol·licitud. En tot cas, enviarem un SMS al teu mòbil per informar-te de la data de portabilitat, que es farà durant la matinada perquè el canvi t'afecti tan poc com sigui possible.

Portabilitat Fix

Una vegada que el tècnic t'hagi instal·lat el telèfon fix, el procés de portabilitat tarda entre 24 i 48 hores (laborables). En aquest procés no has de fer res, nosaltres ens encarreguem de tot i te n'informem per SMS.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.