Quan rebré la meva targeta SIM?

Depèn del que hagis contractat:

• Si només has contractat Mòbil, t'enviarem les SIM a casa per missatger en 48 hores (laborables).
  • Si has contractat Fibra+Mòbil (sense smartphone), el tècnic que faci la instal·lació et lliurarà les targetes SIM dels teus mòbils.
  • Si has contractat Fibra+Mòbil+smartphone, la targeta SIM t'arribarà juntament amb l'smartphone en 48 hores (laborables) des de la instal·lació.

Recorda que si és un número nou, pots començar a utilitzar la teva SIM des del moment en què la rebis! Si vols mantenir el número del teu operador anterior, nosaltres ens encarreguem de tot i et mantenim informat.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.