RACCtel+ us ofereix informació sobre què són les cookies, quins tipus de cookies utilitza i també indicacions sobre com evitar que aquestes cookies s'instal·lin al vostre ordinador.

Què són i per a què serveixen les cookies?

Les cookies són petits arxius que s'instal·len a l'ordinador o al dispositiu (telèfon mòbil intel·ligent, tauleta, etc.) durant el recorregut per les pàgines web/aplicacions per tal de mantenir un registre de les preferències de l'usuari i recordar-les en les properes visites. L'objectiu és facilitar l'ús i la navegació dels usuaris.

Addicionalment a les tradicionals cookies, RACCtel+ fa ús de les variables d''emmagatzematge local' o 'local storage', incloses en el protocol HTML5, que s'utilitzen de manera anàloga a les tradicionals cookies però aporten més funcionalitat i milloren la seguretat de l'usuari. Aquestes variables apareixen referenciades com a 'emmagatzematge local' al navegador.

Per a què utilitza RACCtel+ les cookies?

RACCtel+ utilitza les cookies per recordar les preferències de l'usuari i per millorar-ne l'experiència. A continuació, detallem l'ús concret que RACCtel+ fa de les cookies:

Idioma - desar les preferències sobre l'idioma escollit per l'usuari. Aquestes cookies s'emmagatzemen temporalment en l'equip de l'usuari.

Autenticació - mantenir la sessió d'usuari una vegada s'ha autenticat als portals d'accés, reduint el nombre de vegades que ha d'incloure la contrasenya. Aquestes cookies s'eliminen automàticament de l'equip quan es tanca la sessió.

Analítica - recopilar informació estadística anònima i agregada de l'ús que realitzen els usuaris del servei, per ajudar RACCtel+ a millorar i optimitzar l'experiència de navegació, utilitzant per a això els serveis de Google Analytics. Aquestes cookies s'emmagatzemen temporalment en l'equip de l'usuari.

Descripció de les cookies utilitzades

Cookies d'identificació i autenticació

Aquestes cookies s'utilitzen per identificar l'usuari durant la sessió, evitant que hagi de repetir els processos d'autenticació al lloc web i millorant així l'experiència d'usuari.

Nom de les cookies: JSESSIONID, Local Storage, ASP.NET_SessionId, .EKTAuth, esClienteEktIp, esClienteEkt, ektAnonimo, ektID

Finalitat: S'utilitzen per identificar i autenticar l'usuari durant la sessió i s'eliminen quan es tanca la sessió.

-----------

Cookies de preferències de navegació

Aquestes cookies serveixen per a la navegació de l'usuari durant la sessió, recordar les seleccions realitzades, les pàgines del nostre lloc web visitades, etc.

Nom de les cookies: language, selectLocale

Finalitat: emmagatzema la selecció d'idioma de l'usuari: català o castellà, per a la presentació dels continguts de navegació en l'idioma escollit.

-----------

Cookies per a anàlisi de navegació

Aquestes cookies obtenen informació genèrica sobre els accessos de l'usuari al lloc web (no al seu contingut) per proporcionar-nos posteriorment informació agregada d'aquests accessos amb finalitats estadístiques.

Nom de les cookies: __utma, __utmb, __utmc, __utmz. __ga

Finalitat: Permeten fer un seguiment del lloc web mitjançant l'eina Google Analytics, un servei proporcionat per Google per obtenir informació dels accessos dels usuaris a llocs web. La configuració d'aquestes cookies està predeterminada pel servei que ofereix Google, i és per aquest motiu que us suggerim que consulteu la pàgina de privacitat de Google Analytics, http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html, per obtenir més informació sobre les cookies que utilitza i com deshabilitar-les

Nom de les cookies: utm_source, utm_medium, utm_content, utm_term

Finalitat: Permeten fer un seguiment de les visites de l'usuari per a RACCtel+.

-----------

Cookies per a les preferències d'usuari

Amb aquesta finalitat s'utilitzen les variables de local storage o emmagatzematge local d'HTML5 suportades pel navegador. Contenen informació sobre preferències i eleccions dutes a terme per l'usuari durant el procés de configuració de productes i/o serveis a la web, i per gestionar la compra posterior.

Nom de les cookies: Local Storage

Finalitat: S'emmagatzemen valors seleccionats per l'usuari durant el procés de configuració de serveis i/o productes com són la llista de carrers per a l'adreça d'instal·lació, la modalitat de contracte seleccionat, serveis extres seleccionats per a les línies, valors booleans de les caselles seleccionades pel client durant el procés de contractació, modalitats de pagament, etc.

Altres cookies

Les cookies següents proporcionen funcionalitats addicionals a les indicades anteriorment.

Nom de les cookies: popup

Finalitat: Galeta per limitar les campanyes publicitàries en format 'pop-up' mostrades dins de la web als visitants. Controla que la campanya no es mostri més d'una vegada al dia per usuari.

Nom de les cookies: politica-cookies

Finalitat: Aquesta galeta s'utilitza per controlar l'avís a l'usuari de la política de cookies.

Com es pot evitar que s'instal·lin les cookies?

L'usuari podrà decidir en qualsevol moment sobre la instal·lació o no en el seu dispositiu de les cookies utilitzades, encara que en aquest cas RACCtel+ no pot garantir el funcionament correcte dels serveis oferts en la web/aplicació. Per impedir la instal·lació de qualsevol tipus de galeta en els ordinadors s'inclouen, com a referència, enllaços a les instruccions sobre com dur-ho a terme en els principals navegadors:

Cookies Firefox

Cookies Chrome

Cookies IExplorer

Cookies Safari

Cookies Opera

Addicionalment, si l'usuari desitja evitar únicament la instal·lació de cookies de Google Analytics, Google posa la seva disposició una eina que així ho permet i que està disponible per a descàrrega en aquest enllaç: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Informació que recollim

No enviem ni emmagatzemem en Google Analytics cap informació personal que permeti identificar de manera individual un visitant.

Recaptem exclusivament informació anònima o pseudoanònima del visitant amb finalitats analítiques. Una informació pseudoanònima no permet identificar de manera personal un visitant, tret que se'n faci el creuament amb una font de dades externa, com ara una BBDD o un CRM.

• IP: Adreça IP amb la qual l'usuari té accés a Internet. Aquesta informació pot ser dinàmica o fixa i l'assigna l'ISP (proveïdor de serveis d'Internet).
  • User ID: Identificatiu d'un usuari.
  • Transaction ID: Identificatiu d'una transacció.

Com obtenim aquesta informació Tota la informació analítica que recaptem del visitant s'obté de la manera següent:

• IP: La IP del visitant s'obté a través de l'snippet de seguiment inserit a la pàgina web (SDK en aplicacions mòbils).
  • User ID: S'assigna automàticament quan el visitant inicia la sessió a l'àrea privada de la web.
  • Transaction ID: S'assigna de manera automàtica quan es realitza una transacció a la web.

Per a què recaptem aquesta informació

Utilitzem la informació que recollim per analitzar el comportament dels usuaris en la nostra pàgina web i prendre decisions de cara a millorar-ne l'experiència:

• IP: Les IP s'utilitzen per geolocalitzar els visitants de manera anònima. Ens permeten conèixer en els informes d'ubicació geogràfica la seva ubicació física al nivell de continent, subcontinent, regió i ciutat.
  • User ID: S'utilitza per tenir un recompte, de manera anònima, dels nostres visitants més proper a la realitat i conèixer, per exemple, si un mateix usuari accedeix a la web des del seu telèfon mòbil i ordinador d'escriptori.
  • Transaction ID: S'utilitza per associar a cada transacció un identificatiu únic.

On emmagatzemem aquesta informació

Tota la informació pseudoanònima s'emmagatzema de manera segura als servidors de Google Analytics.

Qui té accés a aquesta informació

Només accedeix a aquesta informació RACCtel+ amb finalitats d'explotació analítica i no la comparteix amb tercers.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.