El meu ordinador detecta diverses xarxes sense fils. Com sé quina és la meva?

Pots accedir al web de configuració a través del teu navegador, i comprovar-hi el nom de la teva xarxa. Una altra manera de fer-ho, un cop detectades diverses xarxes, és desendollar el teu mòdem wifi. La xarxa que deixi de ser detectada serà la teva.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.